Met MovaNext Lux op Eurobike 2014

Indes presenteert de nieuwe MovaNext Lux op de Eurobike 2014. De Eurobike is een internationale fietsbeurs met meer dan 40.000 bezoekers uit bijna 100 landen. De beurs wordt gehouden op het terrein van de Messe Friedrichshafen, een van de grootste en meest moderne expositieruimtes in Baden-Wuerttemberg, Duitsland. De fietsbeurs is voor zakelijke bezoekers geopend van woensdag 27 augustus tot en met vrijdag 29 augustus en voor particuliere bezoekers op zaterdag 30 augustus 2014.

MovaNext
De nieuwe MovaNext fietsendragers zijn ontworpen om het vervoeren van fietsen aangenamer te maken. Door het unieke gepatenteerde klemsysteem kan de drager eenvoudig en snel bevestigd worden. Het compacte opklapsysteem zorgt ervoor dat de drager weinig plaats inneemt in uw kofferbak of garage. En de geïntegreerde handvatten en het lage gewicht van 12.5 kilogram maken de MovaNext voor iedereen makkelijk hanteerbaar. Meer informatie op MovaNext.com (in het Engels).

Jyrobike
Naast de MovaNext, zal de Jyrobike gepresenteerd worden op de Eurobike 2014. Jyrobike is een fiets die het een stuk makkelijker en veiliger maakt te leren fietsen. In het voorwiel zit een ingebouwde gyroscoop waarmee je bijna niet om kunt vallen. De mate waarin de ingebouwde gyroscoop je kind helpt kan worden ingesteld. Je kan kiezen uit drie varianten gaande van een beetje hulp naar volledige stabiliteit. Indes heeft deelgenomen aan het ontwikkelingsproces van de Jyrobike.

We kijken ernaar uit om je te zien op de beurs!