Indes in MKB Innovatie Top 100

Twee van de honderd meest innovatieve bedrijven uit Nederland komen uit Enschede. Dat maakte de Kamer van Koophandel maandag bekend. Één van deze twee bedrijven is Indes.

Elk jaar strijden ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf voor een plaats in de MKB Innovatie Top 100. Een jury met innovatieve experts bepaalt uit alle inzendingen welke bedrijven een plek verdienen in de top 100. Op woensdag 11 juni maakt de jury bekend op welke plaats in de top 100 elk bedrijf is geëindigd. Dan wordt ook duidelijk welk bedrijf de winnaar is.

Alle Top 100 bedrijven uit vorige jaren zagen hun winst toenemen, namen extra personeel aan en werden internationaal actiever. Hierdoor is een plek in de Top 100 een goede graadmeter voor succes gebleken. In de Top 100 van 2014 is de provincie Noord Holland met maar liefst 22 bedrijven het best vertegenwoordigd. De meeste innovaties zijn afkomstig uit de sector industrie.

Henk Janssen (CEO Indes) is vanwege de plek in de MKB Innovatie Top 100 geïnterviewd. Luister het gesprek terug via TvEnschede FM en zoek op dinsdag 13-5-2014 om 15.15 (PepTalk).