Eervolle vermelding bij de reddot design awards

De lichtgewicht Twade E-Bike is door Indes ontwikkeld voor Flexaim, met de beste en meest natuurlijke fietservaring. Wanneer de fietser begint met trappen zorgt de e-Bike voor een gewenste ondersteuning door een unieke sensortechnologie (Reevo Technology) die de inspanning van de gebruiker meet en vertaalt naar de gewenste ondersteuning voor een bereik van ten minste 50 kilometer.

De gebogen vormgeving van de batterij en de gebruikersinterface benadrukken dat het gebruiksgemak en de prestaties high-end zijn. Het display geeft de benodigde informatie door middel van de heldere vormgeving die lijkt op een “open oog”. De daglichtsensor activeert daarnaast de backlight wanneer er te weinig omgevingslicht is.

Zowel de consument als de dealer hebben hun eigen niveau van toegang via het display. De e-bike kan ook worden gebruikt zonder steun: het verwijderen van de batterij resulteert in een lichte fiets, die nog steeds de functionaliteit van het achterlicht behoudt om veilig te kunnen reizen. De modulariteit van het systeem biedt dealers de mogelijkheid om een snelle service te leveren zonder uitgebreide training of gereedschap.