E-sense Power Assist Kit geïntegreerd in IMoc operatiestoel

Mobiel opereren heeft de toekomst. Met deze gedachte is de IMoc Baroc ontwikkeld. Een onderdeel van de nieuwe operatiestoel is de E-sense Power Assist Kit, geleverd door Indes. Door deze intuïtieve elektrische aandrijving is de operatiestoel zeer gemakkelijk manoeuvreerbaar.

IMoc Baroc
Meer aandacht voor de patiënt én logistieke tijdwinst, betere arbeidsomstandigheden én lagere kosten. De in Nederland ontwikkelde en gefabriceerde iMoc Baroc van Dockx Medical B.V. is een serieus antwoord op de actuele uitdagingen in de gezondheidszorg. iMoc staat voor Innovated Mobile Operation Chair en is de optimale keuze voor met name de discipline bariatrische chirurgie (obesitas patiënten) en ook algemene chirurgie, gynaecologie, urologie en robot chirurgie. Ontwikkeld met zowel de patiënt, de verpleging als het operatieteam in gedachten. Klik hier voor een uitgebreide folder van de IMoc Baroc.

E-sense Power Assist Kit
Door de geïntegreerde E-sense Power Assist Kit is de operatiestoel voorzien van een licht besturingssysteem en dus makkelijk wendbaar zelfs met extreem zware patienten. Indes ontwikkelt deze E-sense Power Assist Technology in eigen huis. Het gaat hier om een flexibel platform waarmee verschillende producten elektrisch aangedreven kunnen worden. De geïntegreerde sensoren “voelen” de natuurlijke kracht van de gebruiker en vertalen dit naar een soepele onopgemerkte rij ondersteuning. Intuïtief en zonder moeite. Lees hier meer informatie over de E-sense technologie.